Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Skeppargatan 65

Kontor, 1482 m2, Stockholm, Östermalm

Här kan ni vara med och skapa ert eget hus från grunden. Huset som har ett källarplan och fyra plan ovan mark har i stort sett inga bärande väggar. Det är högt i tak och fönster runt om som skapar ljusa luftiga ytor. Huset har en spännande och cool industrikaraktär som ni kan skapa något utöver det vanliga med. Eller så vill ni ha ett traditionellt kontor med lite fler rum, vi anpassar oss efter era behov och skapar det ni vill ha tillsammans med er. Källaren har ljusinsläpp och bra takhöjd. Här finns idag bl.a omklädningsrum med duschar, en studio och relaxrum.

Omgivning

Huset ligger ett stenkast ifrån Karlaplan och Fältöversten där all tänkbar service erbjuds. Det finns även gott om trevliga restauranger i när området som t.ex Paraden, Broms, Klang Market, Kontoret, Fat Frank, Foam och Proviant.

SATS gym ligger snett över Valhallavägen, ca 5 minuters promenad och nära ut till Djurgården för en joggingrunda.

Övrigt

Huset ritades av Bengt Romare och Georg Scherman i början av 60 talet. Huset har en kubistisk form i betongelement och glas. Smala, tätt sittande fönster som går hela vägen upp i tak. Fastigheten är grönklassad.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Ulrika Rosén
0706-034131
ulrika@newproperty.se
Rikard Améen
0736-884078
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Östermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning