Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Skansbrogatan 7, Skansbron

Kontor, 1607 m2, Stockholm, Södermalm

Skansbron erbjuder ca 1600 kvadratmeter genomtänkta, unika kontorslokaler för det moderna företaget. Här sitter ni i kontorslokaler som bidrar till att skapa trivsel och effektivitet. Med plats för ca 120 arbetsplatser finns god kapacitet att inrymma det lite större företaget. Terrass som renoveras upp inför sommaren 2018 och ett fantastiskt sjönära läge. Effektivt kommunikationsläge och härliga omgivningar med promenadstråk längsmed vattnet.

Omgivning

I Skansbrons kontorslokaler blir du en del av det intensivt framväxande och kreativa företagande som frodas här på Södermalm. Arkitekter, designers, entreprenörer m.fl har hittat hem i denna del av stan.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana (7 min till T-Centralen), bussar runt hörnet och tvärbana inom gångavstånd. Spar tid och kraft genom att ha nära till arbetsplatsen. Ett tillgängligt kontor är attraktivt för både personal och kunder, indirekt marknadsför läget er verksamhet.

Service

Läget är optimalt för att kunna utföra dagliga ärenden med all tänkbar service ett stenkast ifrån kontoret. Åhléns, Hemköp och Ringens köpcentrum samt ett stort utbud av restauranger och caféer finns här i Skanstull. Gym och träningsklasser finns i samma fastighet och Eriksdalsbadet bara ett stenkast bort.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cecilia Hultberg
0768715007
cecilia.hultberg@newsec.se


Newsec Asset Management AB Sthlm

Liknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning