Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sickla Industriväg 6

Kontor, 1133 m2, Stockholm, Sickla

Formalinfabriken byggdes 1942 för Cascos produktion av lim. Sedan några år har den stått tom. Nu renoverar vi den och fyller den med nya verksamheter. Den tidigare limfabriken på Nobelberget får en restaurang, en musikscen, öppna mötesplatser och unika kontor med egen karaktär. Vi bevarar den unika industrikaraktären, låter den genuina och robusta bruksarkitekturen vara kvar samtidigt som vi anpassar de översta våningsplanen för kontor.

Omgivning

Idag finns närmare 150 företag med sammanlagt 6 000 anställda i Sickla. Atlas Copco, Intrum, Kinnarps, TQR är exempel på några. Det, tillsammans med bostäder, handel och kultur gör området urbant och levande. Samtidigt är det nära till grönområden för sport och rekreation med löp- och promenadstråk runt Sickla Sjö, Hammarbybacken och promenadstråk längs Hammarby Sjöstads kajkanter.

Kommunikationer

Sickla Udde, Sickla Bro, Sickla Industriväg eller Sickla Station är närmaste kollektivtrafikstationer. De trafikeras av bl a:

Service

Formalinfabriken ligger på Nobelberget i Sickla, bara några minuters gångavstånd från Sicklas köpkvarter och Hammarby Sjöstad. I Formalinfabriken bygger vi en restaurang och i närområdet finns gott om service i form av restauranger och butiker. Närmast ligger Urban Deli och Eatary, båda cirka fem minuters promenad från Formalinfabriken.


Kontakta annonsör
David Nilsson
0709-276017
david.nilsson@atriumljungberg.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i SicklaLiknande lediga lokaler i Sickla

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning