Sibyllegatan 81

Kontor, 128 m2, Stockholm, Östermalm

Lokalen rymmer upp till ca 8 arbetsplatser samt ett mötesrum för ca 10 personer. Det går att få in fler arbetsplatser om mötesrummet istället nyttjas som kontor. Lokalarean fördelas på ett rum som vetter ut mot Sibyllegatan med plats för ca 3 arbetsplatser. Längst in i lokalen finns ett större och ett mindre rum med ljusinsläpp via takfönster för totalt ca 5 arbetsplatser samt ett rymligt förråd. Pentryt har en central placering utanför mötesrummet. Lokalens två wc är fräscha varav en är större med dusch. Vid entrén, som är belägen i det gemensamma trapphuset, finns plats för avhängning.

Datanätverk och fiber finns indraget i lokalen.

Lokalen har en generös takhöjd, vitmålade väggar, grå nålfiltsmatta i de innersta rummen och parkettgolv i rummet mot Sibyllegatan, pentryt och mötesrummet.
Lokalen lämpar sig för kontors- eller showroomverksamhet eller en kombination av båda.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med gångavstånd till inte mindre än tre t-banestationer (Östermalmstorg, Stadion och Karlaplan). Flertalet busslinjer passerar nära; 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 54:an (Reimersholme-Storängsbotten) och 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen).

Service

All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Ciao, Ciao med italienskt inom kort gångavstånd samt Karla Café på Karlavägen för att nämna ett par. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Karlaplan och Östermalmstorg. På Nybrogatan finns ett gediget utbud av trevliga små butiker och systembolag. Du har också gångavstånd till Dramatens kulturutbud.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304229

Liknande lediga lokaler i Östermalm