Sibyllegatan 81

Kontor, 265 m2, Stockholm, Östermalm

Mycket yteffektiv och till mestadels öppen planlösning med plats för upp till totalt ca 28 arbetsplatser. Det finns ett konferensrum för ca 8 pers samt ett mindre samtalsrum för ca 4 personer. Lokalytan fördelar sig på ett öppet kontorslandskap i bakkant med plats för ca 24 arbetsplatser och här finns även ett kontorsrum för 1-2 arbetsplatser samt det mindre samtalsrummet. Direkt till vänster från den egna entrén från Sibyllegatan finns ett rymligt rum som kan nyttjas som kontor för ca 3 personer alternativt showroom. Lokalen har två fräscha wc varav en rwc, städförråd samt pentry och loungeyta. Datanätverk och fiber finns indraget i lokalen.
Lokalen har generös takhöjd, vitmålade väggar, grå nålfiltsmatta i den inre delen av lokalen, parkettgolv i det första rummet närmast entrén samt klinkergolv vide entré och pentry.
Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med gångavstånd till inte mindre än tre t-banestationer (Östermalmstorg, Stadion och Karlaplan). Flertalet busslinjer passerar nära; 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 54:an (Reimersholme-Storängsbotten) och 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen).

Service

All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Ciao, Ciao med italienskt inom kort gångavstånd samt Karla Café på Karlavägen för att nämna ett par. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Karlaplan och Östermalmstorg. På Nybrogatan finns ett gediget utbud av trevliga små butiker och systembolag. Du har också gångavstånd till Dramatens kulturutbud.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304228

Liknande lediga lokaler i Östermalm