Säterivägen 33

Kontor, 140 - 336 m2, Stockholm, Mariehäll

Lokalen är ligger i husets källarvåning med lastport i markplan. Det är en ramp utanför så man kan backa ner och parkera en bil alldeles utanför porten. Lokalen har fönster på gaveln vid porten samt ljusinsläpp via taklanterniner och glasbetongfönster längre in i lokalen. Lokalen har huvudsak öppen planlösning men det finns även ett kontorsrum, ett rum med trinettkök och matplats, wc samt vissa avskiljande väggar i lagerytan vilket framgår av annonsens bilder. Lokalen har två entréer och den andra entrén finns 1 tr ner på den motsatta gaveln intill husets restaurang direkt från gatan. Den andra entrén kan förslagsvis nyttjas som personal- eller kundentré. Takhöjden är mer generös vid i lagrets första del närmast lastporten. Längre in i lokalen blir takhöjden lägre, ca 2.23 m. Lokalen hyrs idag av postorderföretag som nyttjar den som lager/distributionscentral samt kontor.

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett idylliskt område med vackra kringliggande sekelskiftsvillor samt bostäder, kontors- och industribyggnader längs efter Mariehällsvägen.

Kommunikationer

Busshållplats Mairehälls kyrka ca 180 m från fastigheten där linje 112 (Alvik - Sundby - Spånga stn) och 113 (Blackebergs gård - Sundbyberg - Solna centrum) passerar. Det är promenadavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flygplats. Lokalen är även lättillgänglig för bilburna.

Service

Fastigheten är belägen intill Mariehällstorget med gym (Puls & Träning), ICA Nära, kemtvätt och restauranger. En indisk restaurang finns i huset och Bromma Blocks nås inom gångavstånd med all service du kan tänka dig. Det är även gångavstånd till Sundbybergs Centrum med ett gediget serviceutbud.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304215