Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sankt Paulsgatan 22

Kontor, 15 m2, Stockholm, Södermalm

Ledigt för uthyrning är ett kontorsrum med plats till 1-2 pers.
Kontorsrummet kan hyras möblerat med skrivbord och bokhylla. Stora fönster som släpper in mycket dagsljus och mycket bra ventilation, vilket gör lokalen får en trevlig arbetsmiljö.

Omgivning

Mariatorget är ett fantastiskt val för dig som vill sitta centralt på Södermalm med hög servicenivå, bra kommunikationer och närhet till både grönområde och vatten. Ta en löptur genom Tantolunden eller längs Årstaviken på lunchen eller varför inte ta med lunchlådan upp till Ivar Los park och njut av den vackra utsikten av Stockholm.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med endast ca 150 m till Mariatorgets t-bana eller en kort promenad till Slussen, där flertalet innerstadsbussar går, bussar ut mot Nacka och grön t-banelinje samt Djurgårdsfärjan och M/S Emelie.

Service

Här hittar ni ett brett utbud av både restauranger och caféer. Några exempel är café Rival, St Pauls bageri, Chic och Johan & Nyström. För den träningsglade finns flera olika gym i närheten (Nordic Wellness, Puls & Träning och World Class). Ni hittar även Coop, blombutik, apotek mm på gångavstånd från porten.

Övrigt

Kontorsrummen hyrs ut med avstående av besittningsskydd och flexibel avtalslängd. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Linn Ericsson
Mobil: 070-5801518
linn@lokaldirekt.se


Kontakt

Linn Ericsson Linn Ericsson
Mobil: 070-5801518

linn@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297595
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning