Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sankt Eriksgatan 48

Kontor, 26 m2, Stockholm, Kungsholmen

Butiken är belägen på välbesökta Sankt Eriksgatan invid Västermalmsgallerian och Fridhemsplan. Här rör sig människor från tidig morgon till sen kväll.
Lokalen lämpar sig som en liten butik, showroom med kontor för er som säljer via webshop och vill erbjuda kunder att komma och titta och klämma. Lokalen har god exponering då den har stort skyltfönster mot Sankt Eriksgatan.
Lokalen disponeras av en öppen yta med högt i tak om ca 20m2 i anslutning till entré. Innanför finns ett mindre utrymme i dag provrum samt en wc.
Hyreskontraktet överlåtes nytt 3 års avtal går att få.
Tillträde efter överenskommelse
Hyra 9750kr/månaden inkl. värme. moms tillkommer
Fastighetsskatt 429kr/månaden.
Säkerhet kommer att begäras
Vänligen kontakta mäklaren för mer information om pris.

Omgivning

Kungsholmen är en mycket attraktiv del av Stockholm, en av stadens mest populära stadsdelar. Närheten till vattnet, grönskande parker, mångkulturen, folkmyller och vackra byggnader är några av de anledningar till varför företag vill etablera sig och människor väljer att bosätta sig här. I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. T-bana S: t Eriksplans samt Nya Odenplan med pendeltågsstation finns inom gångavstånd. Busslinjerna 1,3 och 4 passerar S: t Eriksgatan. E4:an nås enkelt för bilburna.

Service

Vid Fridhemsplan och i Västermalmsgallerian finns ett stort utbud av det mesta, ett brett utbud av restauranger med kök som lockar att typer av smaklökar, caféer, många mysiga butiker samt all nödvändig service.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Johansson
0732-53 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
0732-53 46 12

anna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302613
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning