Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sankt Eriksgatan 44

Kontor, 486 m2, Stockholm, Kungsholmen

Här har du möjlighet att hyra lokal även om du driver omomsad verksamhet. Fastigheten ligger i hörnet S:t Eriksgatan/Fleminggatan med fantastiskt skyltläge. Mittemot ligger Västermalmsgallerian med både butiker, caféer och restauranger. Lokalen som ligger på plan 4 är idag är uppdelad i flertalet kontorsrum men går att anpassa efter kundens behov. Garage finns i huset och driftas av APCOA.

Omgivning

Stadsbussar och tunnelbana finns i direkt närhet och pendeltåg inom gångavstånd.

Övrigt

Kungsholmen nära Västermalmsgallerian

Fastigheten är belägen vid hörnet av S:t Eriksgatan/Fleminggatan samt vidare till hörnet Fleminggatan/Kronobergsgatan. Västermalmsgallerian ligger på andra sidan Sankt Eriksgatan. Området består av handel, kontor och bostäder.

Fastigheten byggdes 1974 i 6 plan samt källare som består av butiker i Gatu- och källarplan. Plan 2 till 6 består av kontor. Kontorens planlösning är av normal standard med dubbelsidigt korridorsystem, glasade väggpartier och cellkontor. Samtliga lokaler har mekanisk till- och frånluft och butikerna är utrustade med kyla.

Kungsholmen



Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


AFA Fastigheter

Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i Kungsholmen


Liknande lediga lokaler i Kungsholmen





Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning