Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sankt Eriksgatan 121

Kontor, 1287 m2, Stockholm, Vasastan

Ljus kontorslokal med industrikaraktär i en av Vasastans vackraste fastigheter!

Nu finns det möjlighet att hyra en spännande lokal på S:t Eriksgatan 121 med mycket karaktär i en av Vasastans/Hagastadens vackraste fastigheter! På innergården i denna fastighet finns nu en ledig yta på 1287 kvm. Lokalen har ett kanonläge med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till framväxande Citybanan som stod klar 2017 vid Vanadisvägen. Några år senare kommer även tunnelbanan till Hagastaden (inom 5 minuters gångavstånd beräknas öppna 2021/22). Särskild omsorg läggs på att underlätta för gång- och cykeltrafiken och under den kommande Norra Stationsparken anläggs ett stort garage. Norra Stationsgatan kommer att bli en av Stockholms mest intressanta och tillgängliga destinationer där Hagastaden möter Vasastaden. Fram till 2020 kommer ca ett tiotal fastighetsägare, exploatörer och Stockholms Stad utveckla nya och befintliga kvarter med fokus på matupplevelser, levande stråk och ett kvalitativt serviceutbud. Hagastaden utgör redan idag ett centrum för för Stockholm Life – life science-klustret i Stockholm-Uppsalaregionen. Här finns en lång tradition av ett nära samarbete mellan sjukvård, forskning och näringsliv. Läs mer på http://www.norrastationsgatan.se/

Omgivning

Hagastaden är en ny stadsdel under utveckling och är ett av Stockholms framtidsområden som redan attraherar både nya företag och boende. Här byggs både kontor, bostäder och akademi då området även är ett av Stockholms prioriterade Life Science områden. Samhällsservicen håller på att byggas ut och redan idag är området väletablerat med livsmedelsbutiker, gym, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Läget är mycket bra med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till nya Citybanan som stod klar 2017. Med bil når man E4:an på någon minut. Ett flertal busslinjer finns i området samt att flygbussarna passerar precis utanför fastigheten. Tunnelbana inom 5 minuters gångavstånd är planerad att öppna 2021/22.

Service

I fastigheten finns First Hotell Norrtull med restaurang och även ett stort parkeringsgarage. I området finns ett flertal gym, stora matbutiker, restauranger, caféer Apotek och Systembolag m.m.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Alexander Johansson
010 33 11 360
alexander.johansson@novire.se


Kontakt

Alexander Johansson Alexander Johansson
010 33 11 360

alexander.johansson@novire.se

Fler lokaler för kontakt


Novi Real Estate

Läs mer om Novi Real Estate och deras 41 lediga lokaler

novire.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 290002
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning