Sankt Eriksgatan 113

Kontor, 576 m2, Stockholm, Hagastaden

Ljus och rymlig lokal som anpassas och renoveras vid tillträde.

Strategiskt läge med närhet till kommunikationer, service och restauranger såväl som natur och vatten vid Hagaparken. Lokalen på Sankt Eriksgatan är ljus och rymlig, här har man en fin utsikt i höjd med takåsarna och tillgång till en gemensam takterrass. Lokalen som idag är rumsindelad och anpassad för utbildningsverksamhet kommer renoveras och utformas i samråd med tillträdande hyresgäst för att på bästa sätt kunna stötta verksamheten på bästa sätt.

Omgivning

Hagastaden växer fort och är nu knutpunkten mellan Stockholm och Solna. Här har du nära till goda kommunikationer såväl som stora grönområden och vatten i Hagaparken och ett stort serviceutbud och restauranger. Här möter industriell charm det toppmoderna och stadsdelen kommer fortsätta utvecklas de närmsta åren med boende, handel, kultur, parker och egen tunnelbanestation.

Planlösning

Planlösning anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst, i dag är lokalen rumsindelad för att passa utbildningsverksamhet.

Kommunikationer

Nya pendelstationen vid Odenplan ligger på 5 min promenadavstånd. Tunnelbanans gröna linje vid St Eriksplan ligger ca 8 min från kontoret. Tunnelbanans blå linje bygger ut och Hagastaden får egen station 2026.

Service

Området har gott om restauranger, caféer, gym, livsmedelsbutiker. Avkoppling och närhet till natur finns i Hagaparken intill.

Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson
072-092 02 97
catarina.lennartsson@al.se


Kontakt

Catarina Lennartsson
Catarina Lennartsson
072-092 02 97

catarina.lennartsson@al.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 79 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 305562

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Hagastaden