Sankt Eriksgatan 113

Kontor, 369 m2, Stockholm, Hagastaden

Kontor på översta våningen med egen takterrass och fönster i tre väderstreck. Nyrenoverad i modern stil med öppen och social planlösning.

Denna kontorslokal passar perfekt för er som värdesätter kontorsmiljön och vill skapa en riktigt härlig kultur och atmosfär på er arbetsplats. Belägen högst upp i fastigheten med fönster i tre väderstreck och tillgång till egen takterrass har man en storslagen utsikt och bra ljusinsläpp oavsett vart man befinner sig i lokalen. Kontoret är nyligen renoverat i modern stil med fina material och färger samt öppen planlösning för arbetsplatser, pentry och gemensamhetsytor. Det finns två konferensrum samt mindre utrymmen för samtal och arbete i lugn och ro. Dina grannar i området är bl.a. Visual Art, Veolia, Accountor, Region Stockholm, Academic Work, Statens Konstråd, Amadeus, The Park, och Barilla.

Omgivning

Hagastaden växer fort och är nu knutpunkten mellan Stockholm och Solna. Här har du nära till goda kommunikationer såväl som stora grönområden och vatten i Hagaparken och ett stort serviceutbud och restauranger. Här möter industriell charm det toppmoderna och stadsdelen kommer fortsätta utvecklas de närmsta åren med boende, handel, kultur, parker och egen tunnelbanestation.

Planlösning

Öppen planlösning för arbetsplatser och gemensamma ytor/ pentry. Flertalet konferensrum och samtalsrum.

Kommunikationer

Nya pendelstationen vid Odenplan ligger på 5 min promenadavstånd. Tunnelbanans gröna linje vid St Eriksplan ligger ca 8 min från kontoret. Tunnelbanans blå linje bygger ut och Hagastaden får egen station 2026.

Service

Området har gott om restauranger, caféer, gym, livsmedelsbutiker. Avkoppling och närhet till natur finns i Hagaparken intill.

12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson
072-092 02 97
catarina.lennartsson@al.se


Kontakt

Catarina Lennartsson
Catarina Lennartsson
072-092 02 97

catarina.lennartsson@al.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 79 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 303216

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Hagastaden