Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Saltmätargatan 24

Kontor, 125 m2, Stockholm, Norrmalm

Direkt när man kliver in i lokalen möts man upp av öppet kontorslandskap, flertalet stora fönster och plats för upp till tio sittande i en luftig miljö. Lokalen är fräsch med ljusa väggar, innertak med akustikplattor och parkettgolv. Pentryt består av vita skåpluckor, inbyggd mikro och diskmaskin samt plats för kaffemaskin med vatten framdraget. Innanför pentryt och med utsikt över innergården så finner man ytterligare plats för fyra arbetsplatser eller så använder man ytan som matrum/pausyta enligt ritningsförslag. Längst in i lokalen hittar man mötesrum/konferensrum för upp till åtta personer, kapprum samt två helkaklade toaletter!

Omgivning

Lokalen har lugnt och ostört läge i hörnet av Saltmätargatan/Kungstensgatan med utsikt upp mot Observatorielunden men ändå nära pulsen till både Drottninggatan två kvarter ovanför samt Sveavägen precis nedanför. I byggnaden bredvid så finner man Handelshögskolans pampiga byggnad och på andra sidan Observatorielunden ligger Stockholms Stadsbibliotek.

Kommunikationer

Läget är utmärkt med Rådmansgatans T-bana precis bredvid med snabb anknytning till Stockholms Centralstation på några minuter. Odenplans T-bana och pendeltågsstation Stockholm Odenplan är på ca 8 minuters gångavstånd. Tillsammans ger dessa stora knytpunkter möjlighet till pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Busslinje 57 stannar på Sveavägen med buss till och från Karolinska sjukhuset. För den bilburne så tar man sig snabbt ut på Essingeleden/E4/E20 genom Norrtull samt Norra länken och till E18 genom Roslagstull.

Service

Med lokalens centrala läge så har man nära till hela Citys och Vasastans utbud av all tänkbar service som kan tänkas med både lunchrestauranger, caféer, hotell och shopping. För den träningsintresserade finns både Friskis & Svettis i huset samt SATS med sin anläggning endast tre minuter bort samt flera andra aktörer inom lagom avstånd.

Övrigt

Lokalen hyrs ut i andrahand av sittande hyresgäst med kontraktstid fram till 2020-12-31. Hyran är förhandlingsbar vid snabbt tillträde.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299062
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning