Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Saltmätargatan 19 A

Kontor, 157 m2, Stockholm, City

Trevlig kontorslokal, nära Sveavägen och DrottninggatanVälkomna till en bra planerad kontorslokal med både öppet kontorslandskap, mötesrum, pausytor samt förråd/lager om ca 12 kvm. Planlösningen går att anpassa efter verksamhet, exempelvis till fler mötes- eller samtalsrum. Mycket centralt läge på lugn gata mellan Sveavägen och Drottninggatan, nära till både tunnelbana, bussar och tåg. En trevlig innergård ger möjlighet till en paus eller jobbstund ute, när vädret tillåter.

Omgivning

Centralt belägen i City/Norrmalm, på en parallellgata till Sveavägen. Närområdet erbjuder ett stort utbud av lunchställen, restauranger, butiker och service. I området finns också biografer och teatrar. Några av stadens mest uppskattade parker, Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken finns nära.

Kommunikationer

Tunnelbana Rådmansgatan och Odenplan (Grön Linje) finns i direkt närhet. Vid Odenplan finns även pendeltåg. Ett flertal bussar trafikerar Sveavägen. Centralstationen och Cityterminalen, med pendeltåg, fjärrtåg, T-banor samt Arlanda Express, ligger på ca 15 minuters promenadavstånd. Helt perfekt läge för den som pendlar.

Service

I närområdet finns ett rikt och varierat utbud av butiker, restauranger, caféer, postombud, bank samt all annan tänkbar närservice.15918

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Engelgren
08-7353733
anna.engelgren@balder.se


Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning