Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Roslagsgatan 44

Butik/Kontor, 220 m2, Stockholm, Vasastan

Denna lokal ligger i hörnan Ingemarsgatan/Roslagsgatan. Planlösningen är i dagsläget rumsindelad och anpassad för vårdverksamhet men möjligheten finns att öppna upp lokalen. Ytan är väldigt flexibel med stora möjligheter till att anpassa layouten efter eget behov. Nuvarande entré är från fastighetens trapphus men hyresvärden ser positivt på att öppna upp en egen entré från direkt från gatan. En p-plats tillhör lokalen med direktanslutning via hiss. Hyresvärden kan hantera en omomsad hyresgäst. Tillträde från 1/1 - 2019.

Omgivning

Med direkt närhet till både E18 och E4:an är närheten till norra Stockholm direkt samtidigt som du är innanför tull. Gott om restauranger och butiker på Roslagsgatan och även ca 5 min bort på Odengatan. Där finns näst intill oändligt med restauranger, butiker och även goda kommunikationer i form av bussar och även t-bana/pendeltåg från Odenplan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Gustav Hellströmer
0709-634671
gustav@newproperty.se


Kontakt

Gustav Hellströmer Gustav Hellströmer
0709-634671

gustav@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 147 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291689

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Vasastan


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning