Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Rosenlundsgatan 54

Kontor, 252 m2, Stockholm, Södermalm

På plan 3 ligger denna ljusa lokal med blandad planlösning. Kapprum i anslutning till entrén, pentry med pausyta, två WC varav en med dusch.


Representativ entré till fastigheten.


Lokalen överlåts till ny hyresgäst med kort varsel med ett avtal som löper till 2019-12-31.


Runt fastigheten finns ett flertal restauranger, butiker, post, bank, gym, bankomat, apotek, systembolag m m. På några få minuters promenad ligger Söderhallarna som har ett stort utbud av diverse handel i sin saluhall. Här finns även ett antal biografer och sommartid förvandlas Medborgarplatsen till ett hav av restauranger med uteserveringar.


På ca sju minuters promenad nås tunnelbanestation Mariatorget på röd linje samt Medborgarplatsen på grön linje. Stombuss 4 samt bussarna 43, 55 och 74 stannar i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Runt fastigheten finns ett flertal restauranger, butiker, post, bank, gym, bankomat, apotek, systembolag m m. På några få minuters promenad ligger Söderhallarna som har ett stort utbud av diverse handel i sin saluhall. Här finns även ett antal biografer och sommartid förvandlas Medborgarplatsen till ett hav av restauranger med uteserveringar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rikard Améen
0736-884078
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning