Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Rosenlundsgatan 54

Kontor, 768 m2, Stockholm, Södermalm

Nära Citybanan med både kontorsrum och öppen planlösning.

Ljus lokal med rymd som har både öppna ytor och kontorsrum. Gott om toaletter varav någon har dusch. Stort fint pentry och gott om förrådsmöjligheter.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker. Det ger liv till området dygnets alla timmar. Tantolunden ligger på ett stenkasts avstånd och inbjuder till sköna promenader under en lunch eller kanske på vägen hem.

Planlösning

Lokalen har två entréer. Mot ena långsidan finns kontorsrum i olika storlekar och mot andra långsidan en stor öppen yta för öppet kontorslandskap. Två stora konferensrum och två samtalsrum. Två toalettpaket med dusch. Gott om förrådsytor i lokalen mot lokalens kärna. Trägolv i hela lokalen.

Kommunikationer

Med tåg tar du dig enkelt hit, närmsta station är Stockholm södra och ligger några 100 meter från entrén. Flera bussar stannar alldeles utanför dörren. Buss 4 (Radiohuset-Gullmarsplan), buss 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset) och buss 74 (Mariatorget T-station-Sickla Udde) stannar nära entrén. Närmaste tunnelbanestation är Mariatorget eller Zinkensdamm (röd linje) och det tar ca 10 minuter att gå från kontoret till båda stationerna. Q-park har parkeringsgarage i huset där platser går att hyra.

Service

Husen ligger mitt på Södermalm med ett mycket bra serviceutbud. På Rosenlundsgatan och på tvärgator finns matbutiker, Systembolag, mindre butiker, bagare, skomakare med mera. Flera restauranger och pubar finns i närområdet.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Lotta Moos
010-33 11 320
lotta.moos@novire.se


Kontakt

Lotta Moos Lotta Moos
010-33 11 320

lotta.moos@novire.se

Fler lokaler för kontakt


Novi Real Estate

Läs mer om Novi Real Estate och deras 33 lediga lokaler

novire.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 278871

Utvalda lokaler från Novi Real Estate i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning