Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Rosenlundsgatan 13

Kontor, 710 m2, Stockholm, Södermalm

Med ett högt och fritt läge finner du denna yteffektiva lokal om 704 kvm på plan 5 av 6. Stort pentry med många sittplatser som erbjuder en avslappnande miljö för de anställda. Både öppen planlösning men även till viss del rumsindelad med enstaka kontor samt konferensavdelning. Mycket fin lokal!

Omgivning

Kommunikationerna är mycket bra med Mariatorgets T-banestation tvärs över gatan och Zinkensdamms T-banestation ett stenkast bort. Ett flertal innerstadsbussar passerar även i närområdet.

Övrigt

Fastigheten Skjutsgossen 12 är belägen på Södermalm i Stockholm i närheten av Mariatorget.

Byggnaden uppfördes ursprungligen 1965 och totalrenoverades 1995-1997. Fastigheten omfattar fyra sammanbyggda huskroppar om totalt ca 32000 kvm varav drygt 90 procent utgör kontor. Där utöver tillkommer garage i tre plan med ca 360 p-platser. Byggnadskropparna står i en kvadratisk form och omger en grön innergård.

Statoil har sitt huvudkontor här och är den största hyresgästen. Övriga stora hyresgäster är Konsumentverket och Polismyndigheten.

SödermalmUppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


AFA Fastigheter

Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning