Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Rosenborgsgatan 4-6

Kontor, 800 m2, Stockholm

"Top floor" ledigt med bl a två stora terrasser! Mycket fräsch lokal med fint ljusinsläpp och hög kvalitet i materialval.

TOP FLOOR!
Modernt och fräscht kontor högst upp i fastigheten! Trevligt Café och restaurang finns i huset. Cykelavstånd från stan och med både bussar och spårbunden trafik i dess närhet. Gott om restauranger och annan närservice i kvarteren runt fastigheten. 10 min promenad till Mall of scandinavia. Hagaparken erbjuder vacker natur för jogging eller lunchpromenader.

Omgivning

Frösunda ligger i expansiva Solna och avgränsas av E4an i öster, av Ritorp i norr, av järnvägen i väster samt av Haga norra i söder. Stadsdelen har en modern, stadsmässig bebyggelse med en blandning av attraktiva arbetsplatser, eftertraktade bostäder, utmärkt närservice, skolor och parker. Över 10 000 personer bor och arbetar i området. Ca 10 min promenadavsånd till Mall of Scandinavia.

Kommunikationer

Stockholm city nås med bil på ca 6 minuter. Arlanda nås med bil altenativt med Flygbussen (hållplats i närheten av huset) på ca 20 minuter. Till Bromma flygplats tar det ca 10 minuter med bil. Busshållplats finns precis utanför huset. Solna pendeltågstation ligger på bekväma 10 minuters promenadavstånd alternativt att ni tar buss 509. Då tar det 3 min. Tvärbanan anluter vid Solna Station. Om några år kommer även T-bana anslutas vid Solna Station.


Kontakta annonsör
Rolf Marias
072-992 2123
rolf.marias@eu.jll.com
Philip Segenäs
073 543 30 10
philip.segenas@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle ABLiknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning