Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Röntgenvägen

Kontor, 3940 m2, Stockholm, Solna

Ta chansen att få två plan, våningarna 8 och 9 högt upp i huset med den enda egna terrassen i huset. Ni får en härlig utsikt över takåsarna.

Omgivning

I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram.
Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor som fördelas över 10 våningsplan.
Utmärkta kommunikationer, och ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster.

Planlösning

Enda lokalen med egen takterrass!
Ta chansen att få två plan, våningarna 8 och 9 högt upp i huset med den enda egna terrassen i huset om ca 240 kvm. Ni får en härlig utsikt över takåsarna i en lokal som är helt anpassad efter era önskemål och behov.
Önskas större ytor har vi upp till 8000 kvm till i anslutning.
Lokalerna är ljusa med stora rymliga fönsterpartier, 2,7 m i takhöjd, installationsgolv och mycket flexibel i planlösningen.
I husets entréplan finns en gemensam reception, café och ytor för människor, möten och events.
I övriga delar i markplan skapar vi plats för restauranger och ett varierat serviceutbud.
I huset finns även gemensamma omklädningsrum, duschar och cykelspa.
I huset på vån.10 kommer även finnas en takbar med milsvid utsikt, en välkomnande och föränderlig plats, som kan användas året runt för möten och events.
Vi värnar om framtiden och miljöcertifierar enligt Miljöbyggnad nivå Guld.
Lokalerna är utformade för att ge en mycket god arbetsmiljö. Det gäller såväl val av tekniklösningar och material såväl som ljud och ljus för de anställda. Lokalerna är flexibla både vad gäller utformning, storlek och det arbetssätt som bäst lämpar sig för er verksamhet. Vi vill att det ska vara enkelt att med små medel kunna förändra sina lokaler över tid.
Inflytt Q1 2023.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter!
Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området.
Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme.
Intresset för cykelpendling ökar ständigt. Läget i Solna strand gör det enkelt att ta sig till och från med cykel. Givetvis finns det cykelparkering inomhus med möjlighet att tvätta cykeln, pumpa sina däck eller ladda batterierna.

Service

Många bra restauranger, oavsett om du söker en plats för frukostmöte, affärslunch eller catering.
Under den varma årstiden växer sig restaurang och café ut på gården och platsen får trevliga uteserveringar och miljöer där man även ska kunna ta med sig sin dator och arbeta i en kreativ miljö utomhus.
I området finns lokaler för större evenemang eller andra tillfälliga behov av ökade ytor. Centralt i kvarteret ligger fyrstjärniga Grow Hotel, som ger liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll.
Här finns 176 rum och studios, gym, restaurang och välkomnande lobby.

Övrigt

För att människorna på en arbetsplats ska trivas är det inte bara själva lokalerna som har betydelse, utan även området runtomkring.
Det behövs en levande stadsmiljö som känns trygg och välkomnande morgon till kväll.
Det har vi tagit fasta på när vi utformat dessa kvarter. Utbudet av restauranger och service är en viktig del. I Origos närhet finns all service man kan önska.

Det finns gott om träningsmöjligheter i Solna strand. Inom gångavstånd finns såväl Wordklass, 24/7 och SATS samt ett utegym. Längs Bällstaån hittar man vackra löp- och promenadstråk.
Vi skapar två paviljonger där vi vill komplettera det som saknas i området med fokus på hälsa, mat, möten och kultur.15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist

annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning