Röntgenvägen 2

Kontor, 924 m2, Stockholm, Solna

Mycket modern och rymlig lokal med flexibla ytor i attraktivt område. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har en härlig utsikt.

Omgivning

I detta lättillgängliga och spännande område, mitt emellan Solna och Sundbyberg, ligger Stora Blå, en fastighet med höga tekniska förutsättningar.

Planlösning

Mycket trevlig och ljus kontorslokal med härlig utsikt. Flexibel lokal som kan anpassas till öppen eller blandad planlösning, allt i en modern och stilren utformning. Både konferensanläggning och lunchrestaurang finns i fastigheten.

Kommunikationer

Till Solna strands tunnelbanestation tar det några få minuter att promenera och till Sundbybergs station, där pendeltåg, tunnelbana och mälarbanan avgår, tar det inte mer än sju minuter till fots. I området trafikerar dessutom ett flertal busslinjer samt flygbussar. För den som föredrar att köra bil är tillgängligheten också mycket bra med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4 och E18. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen S som ligger i fastigheten
finns även det nyöppnade hotellet, Grow hotell med 176 rum och den mycket inbjudande och tilltalande restaurangen Norobata i regi av Aveqiagruppen. Solna strand erbjuder också ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet.
Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt avstånd.

Övrigt

Fantastisk lokal högst upp i fastigheten med egen terrass om ca 400 kvm! Här finns alla möjligheter till att skapa en helt unik lokal i bästa kommunikationsläget utanför city. Takhöjd ca 3 meter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Aspe

anneli.aspe@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning