Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Röntgenvägen 13

Kontor, 2784 m2, Stockholm, Solna

Fantastisk tvåplanslösning med egen takterrass och orangeri, designad av prisbelönta Tham & Widegård.

Omgivning

Ett område för framtiden - som finns redan idag.
Solna strand är en del av det kluster som utgör Stor-Stockholms största kontorsarbetsplatsområde utanför innerstaden.
Området är strategiskt beläget i området där Solna och Sundbyberg möts. Här har flera större företag och myndigheter, såsom Swedbank och Skatteverket valt att etablera sina huvudkontor. Idag arbetar över 10 000 människor i Solna strand.
I många av fastigheterna här finns en restaurang. Allt ifrån enklare Take Away till försklassiga luncher beredda av prisbelönta kockar.

I Grow kommer omåttligt populära K-Märkt att etablera en lunchrestaurang med uteservering.
I huset intill "Stora Blå" ligger idag restaurang S som är en mycket välbesökt och omtyckt restaurang.

Strax intill den nya kontorsfastigheten uppförs även Grow Hotel, ett hotell med 176 rum och studios som står färdigt hösten 2018. Här finns en välkomnande lounge och högklassig restaurang med stor uteservering som kommer drivas av AVEQIA.
Allt detta är bara ett axplock. Det finns upp till 20-talet till att upptäcka inom promenadavstånd.

Planlösning

Stora öppna och yteffektiva plan med god flexibilitet och effektivitet ner till ca 8kvm/person. God takhöjd ca 2,75 till innertak. Fastighetens fantastiska vinklar ger gott stöd till det moderna kontorets arbetssätt och med Här finns verkligen chansen att skapa den nya tidens kontor.

Kommunikationer

Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand. Det är ett av leden i vårt arbete för miljön och gratis för Humlegårdens hyresgäster.

Service

I skogsläntan intill fastigheten byggs ett trevligt utegym. Ett flertal gym som Worldclass, 24/7 och S.A.T.S nås inom gångavstånd.
Våra hyresgäster i Grow kan koppla på sig på FM-tjänsterna i Stora Blå, där finns även lånecyklar att nyttja under säsong. I Stora Blå finns även konferensmöjligheter upp till 160personer. All tänkbar övrig service finns på promenadavstånd i Sundbyberg.

Övrigt

Fastigheten kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. Inflyttning från Q3 2019.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning