Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Röntgenvägen 13

Kontor, 1392 m2, Stockholm, Solna

Önskar ni bästa möjliga arbetsmiljö med generösa fönster god takhöjd och gröna takterrasser? Då är Grow fastigheten för er!

Omgivning

Ett område för framtiden - som finns redan idag.
Solna strand är en del av det kluster som utgör Stor-Stockholms största kontorsarbetsplatsområde utanför innerstaden.
Området är strategiskt beläget i området där Solna och Sundbyberg möts. Här har flera större företag och myndigheter, såsom Swedbank och Skatteverket valt att etablera sina huvudkontor. Idag arbetar över 10 000 människor i Solna strand.
I många av fastigheterna här finns här en restaurang. Allt ifrån enklare take away till försklassiga luncher beredda av prisbelönta kockar.

I Grow kommer omåttligt populära K-Märkt att etablera en lunchrestaurang med uteservering.
I huset intill "Stora Blå" ligger idag restaurang S som är en mycket välbesökt och omtyckt restaurang.

Strax intill den nya kontorsfastigheten uppför Humlegården även Grow Hotel, ett hotell med 176 rum och studios, en välkomnande lounge och högklassig restaurang med stor uteservering som kommer drivas av AVEQIA.
Detta är bara ett axplock. Det finns upp till 20-talet till att upptäcka inom promenadavstånd.

Planlösning

Stora öppna, yteffektiva plan med god flexibilitet och effektivitet ner till ca 8kvm/person. God takhöjd ca 2,75 till innertak. Här finns verkligen chansen att skapa den nya tidens arbetssätt med naturliga mötesplatser i lokalerna. Alla Hyresgäster har även tillgång till en möblerad härlig takterrass med orangeri.
Handslaget ljust tegel i fasad. Ölandskalksten, betong och med en fantastisk trappa i ek som går genom hela trapphuset upp till takglas som släpper in ljus hela dagen. Allt i omsorgsfullt designad fastighet av Tham & Videgård.
Denna fastighet skall miljöklassas högsta klass Guld.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer!
Åka kollektivt, cykla eller ta bilen? Läget kunde inte vara bättre. Oavsett färdsätt är det enkelt att ta sig till Grow. Inom 400 meter återfinns tunnelbana, pendeltåg, regiontåg och tvärbana. Dessutom finns ett stort antal busslinjer i närheten.
För dig som reser med cykel eller bil är parkeringsmöjligheterna goda.
-10 minuter till T-centralen med tunnelbana
-10 minuter till T-centralen med pendeltåg
-5 minuter till Bromma flygplats och 45 minuter till Arlanda med flygbussarna
- Lätt att nå med bil och gott om parkeringsmöjligheter
-Båtpendling från Riddarholmen till Solna strand under sommarhalvåret.

Service

I fastigheten uppförs cykelparkering samt ett utegym i grönskan. Här finns även 24/7, World Class och SATS inom behändigt avstånd.
Våra hyresgäster har möjlighet till FM-tjänster i Stora Blå som även har lånecyklar att nyttja under säsong. I Stora Blå finns även konferensmöjligheter upp till 160 personer.

Inom några minuter med bil finns även ICA Maxi och Bromma Blocks med all tänkbar service som kan önskas. Samt promenadavstånd till Sundbybergs Centrum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning