Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Rissneleden 110

Kontor, 713 - 5000 m2, Stockholm, Sundbyberg

Ett av Stockholmsområdets tydligaste landmärken är redo för nya hyresgäster 2019.

Ursvik Entré erbjuder stora, sammanhängande lokaler i en välkänd profilbyggnad av mycket hög kvalitet och funktion i ett attraktivt läge. Förutom byggnaden i sig är detta en möjlighet att etablera sig i ett expansivt område. Här växer en urban miljö fram med företag, bostäder, handel, service, caféer och restauranger. Nära till det mesta. En plats för moderna företag att växa på, och en möjlighet att förknippa starka varumärken med en ikonbyggnad.

Byggnadens inre håller vad den utvändiga arkitekturen lovar. Huset är byggt för eget bruk. Det märks. Känslan av ikonbyggnad sitter i väggarna, i materialvalen och i de genomtänkta lösningarna. Från receptionen leder rulltrappor upp till den ljusa galleriagången, som håller samman huset och de som arbetar i det. Kontorslokalerna, som kommer att anpassas för nästa hyresgäst, har en öppen, flexibel layout med bra dagsljus, ventilation och kyla. I samband med renoveringen kan de skräddarsys efter företagets behov och användning. En visningsyta har redan iordningställts för att visa på möjligheterna. I markplan finns ytor med extra god takhöjd som kan användas för utbildning, datahallar, lab och andra verksamhetsspecifika behov.

1. Profilbyggnad med stark karaktär – ett landmärke i området
2. Moderna, effektiva kontorslokaler till konkurrenskraftig hyra
3. Möjlighet till stora, sammanhängande och tydligt avgränsade förhyrningar
4. Hög säkerhetsklass – ”banksäkert”
5. BREEAM-certifierad fastighet
6. Nära till kollektivtrafik och genomfartsleder
7. Gott om p-platser.

Ursvik Entré kan också helt eller delvis anpassas för utbildning (gymnasium, yrkesutbildning eller högskola),

Ursvik Entré miljöcertifierades 2017 enl BREEAM-in-use på nivån Very good.

Omgivning

Ursvik entré ligger precis i början av nya Ursvik som håller på att växa fram. I Ursvik finns gott om grönområden, motionsspår, service och kommunikation.

Kommunikationer

Cirka 5 minuters promenad till Rissne T-bana. År 2021 kommer tvärbanan med hållplatser i både Rissne och Ursvik. Bromma flygplats ligger på några minuters avstånd. Busshållplats 512 precis framför fastighetens huvudentré. Via Enköpingsvägen och Ulvsundavägen når man snabbt ut på E18 eller E4.

Service

Ursvik Entré erbjuder ett omfattande servicekoncept med reception, mötesrum, hörsal för 250 personer, eventytor, café, servicebutik och restaurang. Det finns även en idrottshall och gym med omklädning. Stort cykelrum med plats för 350 cyklar med direktentré och servicestation. Rejäl lastkaj.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Caroline Stjernberg
072-142 23 38
caroline.stjernberg@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i Sundbyberg


Liknande lediga lokaler i Sundbyberg


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning