Ringvägen 100, Skanstull

Kontor, 500 m2, Stockholm, Södermalm

I vår fastighet belägen i korsningen Götgatan/Ringvägen kan vi nu erbjuda lokaler från ca 500-1500 kvm fördelade på 1-3 plan med härlig fri utsikt mot Globen och Årstaviken. Med andra ord finns det en stor flexibilitet, både i yta och utformning. Berätta hur ni vill ha det - Vi har rum för fler.

Omgivning

Välkommen till Ringvägen 100 med reception och café och plats för trevliga möten för kontorshyresgäster och deras kunder. I huset finns tre gemensamma konferensrum, som rymmer upp till 20 personer var. Ett servicebolag hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, bud- och besökshänvisning. I fastigheten finns ett garage med 300 p-platser. Uppgången från Skanstulls tunnelbanestation (grön linje) leder direkt till fastighetens entré. Dusch och omklädningsrum återfinns i entrén.

Kommunikationer

På några minuters promenad ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till fastigheten. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.

Service

Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm. Rakt över gatan ligger Ringens köpcentrum med butiker och restauranger.

Kontakta Annonsör

Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Södermalm

Liknande lediga lokaler i Södermalm