Dokument

Planskiss
Faktablad

Ringvägen 100

Kontor, 75 m2, Stockholm, Södermalm

Varmt välkomna till denna lokal där läge är a och o! På plan 13 med en fantastisk milsvid utsikt mot Globen och Årstaviken, härligt ljusinsläpp och öppen social planlösning gör sig denna lokal till det perfekta mindre kontoret. Denna lokal är unik i sitt slag att den är så pass högt upp att inte ens hissarna tar dig hela vägen upp. Planlösningen erbjuder ett pentry, teamsrum, wc och ett öppet kontorslandskap.

Omgivning

Välkommen till Ringvägen 100 med reception, café och plats för trevliga möten för kontorshyresgäster och deras kunder. I huset finns fyra gemensamma konferensrum, som rymmer upp till 20 personer. Ett servicebolag hjälper till med tjänster som reception, catering, bud- och besökshänvisning. I fastigheten finns ett garage med 300 p-platser. Uppgången från Skanstulls tunnelbanestation (grön linje) leder direkt till fastighetens entré. Dusch- och omklädningsrum återfinns i entrén.

Kommunikationer

På några minuters promenad ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till fastigheten. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.

Kontakta Annonsör

Destiny Frostad
0722145501
destiny.frostad@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Södermalm