Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ringvägen 100

Kontor, 798 m2, Stockholm, Södermalm

Hyr ett unikt och personligt kontor med utsikt över takåsarna på Södermalm

Här erbjuder vi ett unikt kontor. Det ligger högst upp i fastigheten och har "vindsvåningskaraktär” med utsikt över takåsarna. Kontoret har en fin mix av rumslösningar: två större landskap delas av med ett stort pentry i kontorets mitt, och lokalerna inrymmer även ett antal cellkontor, mötesrum samt WC i anslutning till receptionen. Genomgående vita väggar, glaspartier och stavlimmad ekparkett skapar en ljus och luftig atmosfär. Medarbetare, kunder och besökare möts av en modern och mycket inbjudande miljö när de kliver in i den glasade fastighetsentrén på Ringvägen. Samtliga hyresgäster har tillgång till tre gemensamma konferensrum som vardera rymmer 20 personer. Servicebolaget i fastigheten driver cafét och hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, besöks- och budhänvisning.

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén på Ringvägen 100.
I området kring Ringvägen 100 kan man låta sig inspireras av liv, rörelse och ett myllrande folkliv under såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan du snabbt och enkelt uträtta vardagliga ärenden. Som närmsta granne ligger Clarion Hotel Stockholm, rakt över gatan hittar du Ringens Köpcentrum och området har även ett brett utbud av restauranger och kaféer.

När du kliver in i den glasade entrén möts du av en ljus, modern och väldigt inbjudande miljö med gemensam reception och café . Alla hyresgäster har tillgång till tre gemensamma konferensrum för 20 personer.
I huset finns även ett servicebolag som hjälper till med tjänster som besökshänvisning, telefoni, catering, bud, taxi med mera.

Området har nära till tunnelbanans gröna linje och ett flertal busslinjer. På några minuters gångväg ligger Södra station med pendeltågsanknytningar, och vid Gullmarsplan en station bort finns tvärbanan. Läget invid Söderleden gör det enkelt för medarbetare och kunder att ta sig hit med bil.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning