Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ringvägen 100

Kontor, 522 m2, Stockholm, Södermalm

Hyr flexibelt kontor i Skanstull med utsikt mot Årstaviken

För den som gör entré i vår lediga lokal på plan 11, högst upp i fastigheten, väntar en ljus och luftig atmosfär – och en magnifik kontorsutsikt mot Årstaviken. Lokalens öppna och effektiva planlösning rymmer cirka 40 personer. Kontoret har två separata entréer vilket gör det extra lämpligt för verksamheter med behov av en intern och en extern kontorsdel. Lokalen är utrustad med fräscha och ljusa ytskikt i form av moderna glaspartier, parkettgolv och textilmattor, som står redo för en ny hyresgäst. Välkommen in!

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén på Ringvägen 100.

I området kring Ringvägen 100 kan man låta sig inspireras av liv, rörelse och ett myllrande folkliv under såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan du snabbt och enkelt uträtta vardagliga ärenden. Som närmsta granne ligger Clarion Hotel Stockholm, rakt över gatan hittar du Ringens Köpcentrum och området har även ett brett utbud av restauranger och kaféer.

Området har nära till tunnelbanans gröna linje och ett flertal busslinjer. På några minuters gångväg ligger Stockholms södra station och pendeltågsanknytningar, och vid Gullmarsplan en station bort finns tvärbanan. Läget invid Söderleden gör det enkelt för medarbetare och kunder att ta sig hit med bil.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning