Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ringvägen 100

Kontor, 491 m2, Stockholm, Södermalm

Hyr flexibelt kontor i Skanstull med utsikt mot Årstaviken

Vi erbjuder ett ledigt kontor med ljus och luftig atmosfär beläget på plan 6 av 13. Lokalen har fönster i alla väderstreck med fantastisk utsikt mot Globen och Årstaviken. Planlösningen är öppen med plats för 36 personer och kontoret har en extern del med ett flertal mötesrum som rymmer 4-18 personer. Fastigheten genomgick en totalrenovering 2008, och kontoret är utrustat med moderna ytskikt i form av bland annat glaspartier, parkettgolv och textilmattor.

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén på Ringvägen 100.

I området kring Ringvägen 100 kan man låta sig inspireras av liv, rörelse och ett myllrande folkliv under såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan du snabbt och enkelt uträtta vardagliga ärenden. Som närmsta granne ligger Clarion Hotel Stockholm, rakt över gatan hittar du Ringens Köpcentrum och området har även ett brett utbud av restauranger och kaféer.

Området har nära till tunnelbanans gröna linje och ett flertal busslinjer. På några minuters gångväg ligger Stockholms södra station och pendeltågsanknytningar, och vid Gullmarsplan en station bort finns tvärbanan. Läget invid Söderleden gör det enkelt för medarbetare och kunder att ta sig hit med bil.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Södermalm


Liknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning