Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ringvägen 100

Kontor/Kontorshotell, 5 - 20 m2, Stockholm, Södermalm

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontoret. Coworkingplatser finns på Ringvägen från 389:- per månad!

Sättet att arbeta på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen till att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Ringvägen och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI, kaffe och te. Du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.

http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal

Omgivning

Regus Ringvägen 100 ligger i hjärtat av Södermalm, en av Stockholms centrala stadsdelar. Kontoret ligger på nionde våningen i en kontorsbyggnad som har en fantastisk modern känsla, med en iögonfallande glasentre och ett atrium. Stadsutsikten inbegriper den välkända musik- och sportarenan Globen och den vackra Årstaviken, medan centrets strategiska läge bredvid stora vägar och nära en tunnelbanestation ger goda förbindelser till alla delar av staden.

Kommunikationer

Centret ligger i anslutning till T-bana Skanstull.

Service

Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.


Övrigt

Anamma det nya sättet att arbeta. Ett kontor i en professionell arbetsmiljö till en fast månadsavgift. Kontrakt med korta löptider och bra villkor.

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på www.regus.se för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263618

Regus

Utvalda lokaler från Regus i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning