Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ringvägen 100

Kontor/Kontorshotell, 10 - 50 m2, Stockholm, Södermalm

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontoret med en flexibel arbetsplats på Ringvägen, Södermalm!

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet och vi anpassar våra lösningar efter era behov.

Sättet att arbeta på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus hittar du de bästa kontoren på de bästa lägena, och till oslagbara priser.

http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-ringvagen-sodermalm?utm_source=Lokalnytt&utm_medium=portal


Omgivning

Regus Ringvägen 100 ligger i hjärtat av Södermalm, en av Stockholms centrala stadsdelar. Kontoret ligger på nionde våningen i en kontorsbyggnad som har en fantastisk modern känsla, med en iögonfallande glasentre och ett atrium.
Stadsutsikten inbegriper den välkända musik- och sportarenan Globen och den vackra Årstaviken, medan centrets strategiska läge bredvid stora vägar och nära en
tunnelbanestation ger goda förbindelser till alla delar av staden.

Kommunikationer

I anslutning till T-bana Skanstull.

Service

Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Övrigt

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på www.regus.se för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263257

Regus

Utvalda lokaler från Regus i SödermalmLiknande lediga lokaler i SödermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning