Rindögatan 46

Kontor, 70 m2, Stockholm, Gärdet

Lokalen har två entréer, den ena en egen ingång direkt från Rindögatan och den andra via trapphuset. Det första rummet med entrén från gatan nyttjas förslagsvis som kontor eller kundyta/mottagning alternativt som showroom. Här är det fina skyltfönster med fin möjlighet att kunna exponera produkter eller sitt varumärke. Direkt till vänster finns ett mindre rum som passar som kontor, mötesrum eller behandlingsrum.

I lokalens inre region finns den större kontorsytan med öppen spis och en trevlig balkong. Här finns även pentryt och en helkaklad wc med klinkergolv och duschkabin.

Ytskikten utgörs av målade väggar, textilmatta i butiksrummet samt klinker i hall och parkettgolv i den inre kontorsdelen.

Denna del når man både via trapphuset men även via lokalens främre del med den egna entrén då det finns en öppning emellan.

Den helt trevliga balkongen ger ett stort mervärde!

Bredband: Nuvarande hyresgäst har avtal med Tele2 (före detta ComHem) som finns anslutet till fastigheten. Stokab har även en anslutningspunkt i källaren. Fiber finns redan indraget till lokalen via Global Connect (före detta IP Only) vilken är en öppen fiber.

Hyresvärden kan anpassa lokalen efter önskemål mot en justerad hyresnivå.

Omgivning

Lugnt och trivsamt område med fin natur och direkt närhet till Tessinparken. Närhet även till Gärdets underbara strövområden och förflyttar Du Dig bara ytterligare en liten bit bort så har Du det grönskande Djurgården framför Dina fötter. Här har du också närheten till Frihamnen som idag är en levande hamn. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till Gärdets tunnelbana. Busslinjerna 1 och 62 passerar också nära. Inom ca 10 minuters promenad tar man sig till Karlaplans Tunnelbanestation.

Service

All tänkbar service finns i närområdet. Rakt över gåtan finns både en italiensk lunchrestaurang samt en sushi. Ca 2 minuters gångavstånd till ICA Nära och OKQ8. Pressbyrån finns i tunnelbanan och inom några minuters promenad ligger Fältöverstens köpcentrum.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Tillträde tidigast 1 oktober 2023 eller enligt överenskommelse.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321848

Liknande lediga lokaler i Gärdet