Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Rindögatan 46

Kontor, 76 m2, Stockholm, Gärdet

Lokalen kan sägas bestå av ”två delar” varav den ena delen lämpar sig för en mer publik verksamhet/butik/handel då den har egen ingång från gatan och stora fönster med bra skyltmöjligheter. Här finns även ett pentry och wc. Den andra delen nyttjas förslagsvis som kontor. Här kan man komma in genom trapphuset men även via butiksdelen. I kontorsdelen finns en välkomnande entré, pentry, en helkaklad wc med dusch samt ett stort avlångt rum med öppen spis. Den trevliga balkongen ger ett stort mervärde!

Omgivning

Lugnt och trivsamt område med fin natur. Här har du direkt närhet till Gärdets underbara strövområden och förflyttar Du Dig bara ytterligare en liten bit bort så har Du det grönskande Djurgården framför Dina fötter. Här har du också närheten till Frihamnen som idag är en levande hamn. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till Gärdets tunnelbana. Busslinjerna 1 och 62 passerar också nära. Med ca 10 minuters gångavstånd tar man sig till Karlaplans Tunnelbana.

Service

All tänkbar service finns i närområdet. Ca 2 minuters gångavstånd till ICA Nära och OKQ8. Inom några minuters promenad ligger Fältöverstens köpcentrum. Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302178

Liknande lediga lokaler i Gärdet

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning