Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Riddargatan 7A

Kontor, 672 - 765 m2, Stockholm, Östermalm

Fin lokal i en anrik fastighet från år 1912, perfekt belägen mitt emellan Stureplan, Nybroviken och Östermalmstorg. Lokalen har utsikt över takåsarna och här finns fina fönsternischar, burspråk och balkonger som normalt inte går att återfinna i dagens kontorsstrukturer. Fastigheten är ombyggd till kontor med modern standard och teknik. Vacker och representativ entré.

Omgivning

City på gränsen mot Östermalm. Området har de senaste åren fått en ansiktslyftning och snart kommer Nya Östermalmshallen att invigas. Här finns direkt närhet till shopping och nöjen, men samtidigt nära till fina grönområden och vatten.

Planlösning

Lokalen ligger på plan 5tr och har en rumsindelad planlösning med 26 st rum i varierande storlek. Det finns även två öppna kontorslandskap samt ett pentry, ett vilorum och tre st WC. Här finns en mysig terrass med utsikt över Nybrogatan samt två små balkonger.

Kommunikationer

Inom ca 100 m finns Tunnelbana Östermalmstorg och ett flertal bussar samt spårvagn som trafikerar i området. Från Nybrokajen kan man även ta båt till bl.a. Nacka och Lidingö.

Service

Fastigheten ligger mycket centralt i Stockholm med direkt närhet till all tänkbar service och gott om restauranger. I området finns förutom butiker, gym och hotell även många populära restauranger såsom Riche, Strandvägen 1 och PA & Co.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282976

Liknande lediga lokaler i Östermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning