Retzius väg 8

Kontor/Övrigt, 400 - 6000 m2, Stockholm, Solna

Campus Solna är ett område med stort fokus på life science. Inom området finns byggnaden Retziuslaboratoriet. Byggnaden är byggd utifrån ett avancerat lab- och forksningperspektiv vilket ger en hög flexibilitet gällande val av planlösning, placering av vatten och avlopp. Generösa takhöjder och fönstermått. Väldigt hög teknisk standard vad gäller tex el, data, ventilation, gaser, tyckluft, renvatten, A- och B-kraft.
Omklädningsrum, cykelgarage och förråd inom byggnaden. Lastkaj.

Lediga ytor om 400-6 000 kvm.


Tillträde enligt överenskommelse.

Passar inte denna lokal? Hör av dig så ser vi om det finns andra möjligheter!

Omgivning

OMGIVNING/NATUR: Campus Solna är en del av Hagastaden som vid färdigställandet blir en levande stadsdel med 6 000 bostäder och 50 000 arbetsplatser, huvuddelen av området står klart 2025.

Campus Solna är kunskapsnavet för life science med ett grönt hjärta som tillsammans med Karolinska Sjukhuset och life science-verksamheterna inom och i närheten av Hagastaden bildar ett världsledande kunskapskluster inom just life science. Om de många gröna ytorna på campusområdet inte räcker till finns Hagaparken cirka 15 minuters promenad bort.

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: På området finns ett nybyggt parkeringsgarage med plats för 540 bilar. I detta finns också laddningsmöjligheter för elbilar samt ett låst cykelrum. Inom nybyggda byggnaden Biomediucm finns det även möjlighet att hyra p-platser i varmgarage.

Planlösning


Kommunikationer

KOMMUNIKATIONER: Området trafikeras av 6 busslinjer med god turtäthet och centralstationen nås på ca 25 minuter.

Även flygbussen stannar i direkt anslutning och du tar dig på 37 min till Arlanda.

Pendeltåg och tunnelbana finns på 12 minuters gångavstånd vid station Odenplan och 8 minuters promenad bort ligger t-banestation Sankt Eriksplan.Tunnelbanans gula linje, nya sträckning mot arenastaden, kommer i framtiden få en uppgång på campusområdet.

Området är även lätt att nå med bil då Essingeleden ligger runt hörnet.

Service

NÄRSERVICE: Utöver ett flertal restauranger på campusområdet finns det även inom 10 minuters promenadavstånd ytterligare service i form av bl.a. restauranger, matbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggningar.

53909

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Björn Lindberg Sylvan
070-5507518
070-5507518
bjorn.lindbergsylvan@akademiska.se


Kontakt

Björn Lindberg Sylvan
Björn Lindberg Sylvan
070-5507518
070-5507518

bjorn.lindbergsylvan@akademiska.se

Fler lokaler för kontakt
Akademiska Hus Stockholm AB

Läs mer om Akademiska Hus Stockholm AB och deras 1 lediga lokaler

www.akademiskahus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304276

Liknande lediga lokaler i Solna