Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Regeringsgatan 88

Kontor, 102 m2, Stockholm, City

Ytan fördelas på fyra arbetsrum i varierad storlek, ett trevligt pentry i anslutning till entrén, samt wc, duschrum samt förrådsytor. Två av de större arbetsrummen vetter mot Regeringsgatan. Dessa rum har stora fina fönster, stuckaturer och en vacker nyslipad fiskbensparkett. Lokalen har även en vädringsbalkong som vetter mot innergården med utsikt över takåsarna. I lokalen finns lite roliga förvaringsutrymmen så som ett i en lucka ovanför wc-dörren samt ytterligare ett under taket i korridoren.

Kommunikationer

Gångavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Östermalms torg, Hötorget (d.v.s både till grön och röd linje) samt flertalet busslinjer.

Service

Fastigheten ligger i centrala Stockholm med närhet till all tänkbar service och kommunikationer som det innebär. Huset inhyser den populära restaurangen Surfers i entréplan och en stor mängd trevliga restauranger och caféer finns i närområdet.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt samt kräver en deposition som säkerhet för hyran.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295277

Liknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning