Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Regeringsgatan 67

Kontor, 708 m2, Stockholm, City

En riktigt häftig lokal med delvis över fyra meter i tak. Öppna moderna och effektiva ytor. Lokalen ligger från BV i tre halvplan, där man har bra överblick över hela lokalen. Det är inte direktingång ifrån gatan. Lokalen håller en mycket hög standard och är väldigt fräsch - bara att flytta in, den är ledig för inflyttning omgående eller enligt överenskommelse. Det är ca 1,5 år kvar på hyresavtalet som kan överlåtas på befintliga villkor alternativt teckna ett nytt hyresavtal med hyresvärden direkt. Ta hissen upp till den stora takterassen med fantastisk utsikt, här kan ni även ha kundevent.

Omgivning

Läget mitt i Stockholm city gör att all tänkbar service, butiker och restauranger finns alldeles utanför huset, lokalen ligger ett stenkast till både MOOD-gallerian och NK och en bit till ligger Stora Gallerian. Postens företagsservice finns straxt intill. Rulltrappan ned till Kungsgatans alla affärer och restauranger går utanför huset

Övrigt

Flera gym i närområdet; Sats Stureplan, Fitness 24seven, Regeringsgatan 59.
Fastigheten är miljöcertifierad LEED Platinum (2019)44060

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Ulrika Rosén
0706-034131
ulrika@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning