Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Regeringsgatan 59

Kontor, 186 m2, Stockholm, City

Flexibel avtalslängd - Omgående tillträde - Ljust och modernt - Granne med Epicenter, Jureskog och Cavabaren - Mitt i Mood-kvarteren!

Yteffektiv kontorslokal för ca 20 personer med:

- Härligt ljusinsläpp
- Generös takhöjd
- Öppen planlösning
- Mötesrum
- 2 st WC
- Pentry
- Egen terrass

"Flexibel avtalslängd"
"Omgående tillträde möjligt"

Måste ses!

Omgivning

Området är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna märks flera av de stora bankerna och Sveriges största advokatbyråer samt shoppinggallerian MOOD Stockholm. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter samt till Sergels Torg cirka 500 meter.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till CityCronan. Till T-centralen med tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg tar det bara fem till tio minuter att promenera. Likaså till World Trade Center med flygbussar och Arlanda Express. Andra tunnelbanestationer närheten är Hötorget och Östermalmstorg.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Magnus Landvik
072-216 54 19
magnus.landvik@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i City


Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning