Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Regeringsgatan 52-54

Kontor, 1546 m2, Stockholm, City

Lokalerna ligger näst högst upp i huset, stora fina fönster, högt i tak. Blandad planlösning, rum, storrum och öppna landskap. Här möts två världar; den charmiga sekelskiftesmiljön ut mot Regeringsgatan och den ultramoderna mot innergården. Om ni vill ha möbler och service ordnar vi det. Om ni vill ha mer eller mindre yta, så anpassar vi lokalerna. Om ni vill ha tillgång till ytterligare konferens och co-working space så ordnar vi det också. Hyrestiden kan vi också tala om. Här hittar vi en lösning som passar er som hyresgäst. Det ska vara enkelt att hyra kontor!

Omgivning

Inom lokalerna kan ni få all service ni önskar från it, städning, kaffe, frukt och blommor. Vill ni så möblerar vi lokalerna, eller så hyr ni bara lokalerna rätt upp och ned och tar hand om allting själva - ni bestämmer.
Utanför lokalerna har ni hela citykärnan med alla de mest populära
caféerna , restaurangerna och shoppingen som ni kan önska. Endast ett stenkast ifrån MOOD-gallerian och NKUppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Ulrika Rosén
0706-034131
ulrika@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning