Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Regeringsgatan 52-54

Kontor/Kontorshotell, 10 - 50 m2, Stockholm, City

På femte våningen på Regeringsgatan 52 finner ni Convendum. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts.


MEMBERSHIP: Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i samtliga Convendums Lounge och Cowork Offices. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet. Pris: 4 995 SEK/månad.


PRIVATE OFFICE: Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris: från 11’950 SEK/månad.


Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

Omgivning

Ni får all tänkbar service här, det innebär 24/7 access till alla enheter, reception 8-17, telefonrum, mötesrum, konferensrum. Wi-fi, printer,scanner, kopiering, företagsadress, posthantering, daglig städning, fullt utrustat kök, frukost dagligen, kaffe & the, after work på fredagar, omklädningsrum, duschar
Vill ni så möblerar vi lokalerna, eller så hyr ni bara lokalerna rätt upp och ned och tar hand om allting själva - ni bestämmer.

Övrigt

Utanför lokalerna har ni hela citykärnan med alla de mest populära caféerna , restaurangerna och shoppingen som ni kan önska. 300 m till Stureplan och till Sergels torg är det ca 500 m44060

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marcus Christenson
0707740709
marcus.c@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning