Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Regeringsgatan 30-32

Kontor, 400 m2, Stockholm, City

Nu ges det möjlighet att hyra in sig i andrahand på flexibel avtalstid från 1 år i detta spektakulära kontor. En egen avskärmad del på ca 250 kvm färdigmöblerad för 27 personer, 2 konferensrum, samtalsrum och loungedel. Man tar även del av gemensam yta på ca 150 kvm med pentry, bar och pingisbord. Totalt betalar man hyra för ca 400 kvm men har tillgång till ca 700 kvm plus terrass.

Kontoret har höga fönster med mycket ljusinsläpp i tre väderstreck. Hissar går rätt upp i kontoret och in till en trevlig öppen gemensam yta med delad reception. Från terrassen som vetter mot Västra Trädgårdsgatan ser man både Operan, Kungsträdgården och Strömmen.

Goda möjligheter för profilering i entré och hiss.

I hyran ingår städning, fiber, möbler samt att ta del av gemensamma ytor.

Var vänlig att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Omgivning

Här är allt nära, gallerior, köpcentrum, butiker, parker och skärgårdskänsla med passbåtar som avgår från Grand Hotel kajen endast några minuter gång bort.

Kommunikationer

Närmsta tunnelbana station är T-Centralen som är Stockholms knutpunkt med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlanda Express m.m. Ett flertal innerstadsbussar i direkt anslutning till kvarteret.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Philip Segenäs
0735433010
Philip@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning