Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Regeringsgatan 20

Kontor, 1600 m2, Stockholm, City

Högst upp på Regeringsgatan 20 finner ni denna magiska lokal med en av Stockholms härligaste utiskter samt en privat (enorm!) terrass. Lokalen fördelar sig över 2 plan. högst upp finner ni den externa zonen, med konferens, samt lokalens pentry/matsal och terrass. Går man sedan ner 1 trappa via interntrappan så har man arbetsplatserna (130-140 st) där. Här är takhöjden lite högre och man är omgiven av stora glaspartier som låter dagsljuset fullkomligt flöda in i lokalen.

Omgivning

Kvarteren kring Jakobsgatan/Regeringsgatan/ Hamngatan/Västra Trädgårdsgatan har ett av Stockholms absolut bästa och mest centrala lägen. Samtidigt som serviceutbudet i området är nästintill oändligt så är det nära till Kungsträdgårdens grönska och Norrströms vatten.

Kommunikationer

Det är nära till T-bana Kungsträdgården, Östermalmstorg, Hötorget samt T-centralen. Från Regeringsgatan, Hamngatan samt Norrmalmstorg går ett flertal busslinjer.

Service

Det centrala läget i Stockholm gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sofia Lögdahl

070-893 95 17
sofia.logdahl@vasakronan.se


Kontakt

Sofia Lögdahl Sofia Lögdahl

070-893 95 17

sofia.logdahl@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 165 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292284

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning