Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Rättarvägen/Gårdsvägen

Kontor/Kontor/Kontor, 478 m2, Stockholm, Solna

En ledig kontorslokal kvar!

Solna United är ett kontorshus för företag som värdesätter gemenskap. Huset har flera lösningar som främjar möten, till exempel ett levande tak med pods – fristående glasade rum. Hur podsen inreds bestämmer hyresgästen själv.

Omgivning

Det bästa av två världar
Solna Uniteds läge precis öster om järnvägsspåren ger det bästa av två världar. Huset ligger i äldre lugna Solnakvarter, samtidigt finns butiker, restauranger och annan service bara några minuters promenad bort.

Både genuint och modernt
Kvarteren omkring Solna United har en småskalig genuin Solnakänsla. Här finns Solna station, en sekelskiftesvilla och funkishus. Samtidigt finns all tänkbar service bara några minuter bort. En gångbro över spåren ger snabb access till Mall of Scandinavia, Friends Arena och Quality Hotel Friends.

Planlösning

Den lediga lokalen är placerad på 5:e våningen och erbjuder funktionella arbetsytor med högsta miljöcertifiering. Den totala ytan är 478 kvadratmeter och passar utmärkt att möblera med 30–35 kontorsplatser, två mötesrum med 10 sittplatser vardera, kök med matsalslounge och en inbjudande reception.
Levande tak och entréplan.

Solna United är en inspirerande arbetsplats med unika lösningar, huset har takterrass med pods och ett välkomnande entréplan med olika nivåer.

Ett levande tak med pods
På Solna Uniteds tak finns terrasser och ett antal så kallade pods – små delvis glasade rum designade för jobb, möten och inspiration. Här kan man arbeta i grupp, ha kundträffar eller fira en framgångsrik affär.

De flesta pods knyts samman av servicegångar – du har alltid nära till kaffe, mat, och toaletter. Några av podsen är helt fristående, som lusthus. Det är bara hyresgästens fantasi som sätter gränsen för podsens funktioner. Vi ser framför oss allt från konferensrum till musikstudio. Eller varför inte ett växthus?

Entréplan med flera nivåer
Entréplanet erbjuder olika sorters ytor – en del lämpade för informella möten, andra för mer formella sammankomster. Det ger även möjlighet för företag att presentera sin verksamhet och sina produkter.

Planets olika nivåer knyts samman av en trappa som också fungerar som mötesplats. I den övre nivån finns bland annat restaurang, café och pods. Här kan även företag presentera sin verksamhet och sina produkter. I entréplanet finns ett antal inomhuspods – små mötesrum som är släkt med podsen på Solna Uniteds tak.

Kommunikationer

Ovanligt bra kommunikationer
Solna Uniteds entré ligger endast 130 meter från Solna station. Med tvärbanan tar du dig snabbt till Solna Centrum, Sundbyberg och vidare till Alvik. Pendeltåget tar resenärer till T-centralen via Odenplan på sex minuter. Området rymmer även hållplatser för ett tiotal busslinjer.

Service

På andra sidan spåren finns Mall of Scandinavia med 250 butiker, restauranger och ”Sveriges modernaste biograf” samt Quality Hotel Friends med 400 dubbelrum, konferensavdelning och skybar.

Övrigt

Hyresgäster i huset: Aga, Arla Foods, Bavaria, Fortum, Knightec, Sabis och Visolit

Läs mer på www.solnautd.se11980

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Maria Ronvall
010-4481681
0703-566446
maria.ronvall@skanska.se


Skanska Fastigheter Stockholm AB

Utvalda lokaler från Skanska Fastigheter Stockholm AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning