Ranhammarsvägen 24

Kontor, 108 m2, Stockholm

Nyproducerad kontorsrum i vacker industribyggnad med inlastningsmöjligheter via lasthiss.
I vacker industribyggnad finns nu möjlighet att hyra nyproducerad kontorsrum med som ligger en trappa upp i huset.

Stora fönsterpartier och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö. Lokalen har förberetts med modern ventilation och kyla. Här har ni även tillgång till pentry och wc. Vid behov finns bra inlastningsmöjligheter via lasthiss.

Lokalen ligger med ett perfekt läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära en modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning.

Välkommen att höra av dig för visning.

Mer om fastigheten
Ett stenkast från Bromma flygplats samt Bromma Blocks och i direkt anslutning till den nya tvärbanan ligger Ericssons gamla instrumentfabrik från 1940-talet. Fastigheten har renoverats i omgångar och idag kan vi erbjuda ert företag moderna kontor med industrikänsla! I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
0730-722 609
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler