Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Rallarvägen 37

Kontor/Kontorshotell/Lager, 25 m2, Stockholm, Österåker

Kontorshotellet är i genomgående hög standard. Hyr ett eller flera rum. Kyla installerad. Fiberuppkoppling ingår i hyran, nätverk installerat.

Gemensamt nyrenoverat kök men kaffemaskin ingår i hyran. Flera nyrenoverade wc-grupper samt dusch. Gott om gemensamma parkeringar. Mindre lager finns också att tillgå.

Omgivning

Fastigheten är belägen strax intill det nya handelsområdet Pilstugetomten i Åkersberga och ca 1,8km från Åkersberga centrum där du har gott om restauranger, butiker, systembolaget samt livsmedelsbutiker.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till fastigheten i och med den intilliggande Roslagsvägen som ansluter till E18. Det går även smidigt med kollektiva färdmedel, då såväl Roslagsbanan som ett antal busslinjer har hållplatser i närheten av fastigheten. P-platser fi

Service

På gångavstånd från fastigheten finns det nya handelsområdet Pilstugetorget med närservice som Coop Extra, Doc Morris Apotek, ÖoB, Flügger färg, Arken Zoo m.fl.. Till Åkersberga Centrum, med 70 butiker & restauranger, tar det inte mer än någon minuter me


Kontakta annonsör
Niklas Borg
073-150 51 51
niklas@newoffice.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Österåker


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning