Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Rådmansgatan 40

Kontor, 3000 m2, Stockholm, City

Här kan du tillsammans med oss skapa en fin unik arbetsplats. Bra takhöjder, stora fina fönster och egna terrasser.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina stadskvarter och ligger i kvarteret Kungstensgatan,Tulegatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Innergård med infart från Kungstensgatan!

I samma kvarter som ert nya kontor finns det gott om namnkunniga grannar. Discovery Networks Sweden med bland annat Kanal 5 och Kanal 9, Företagarna, Björn Borg, Landahl Advokatbyrå, Accenture/Fjord, Unibet, Volontair, Stokab och restaurang Farang.

Planlösning

Nu finns det möjlighet att få fina skräddarsydda lokaler i den vackra fastigheten Apotekaren. Ytor finns mellan ca 2000-5000 kvm.

Kommunikationer

T-banestation Rådmansgatan ligger bara 300 meter bort. För att nå Hötorget eller Odenplan krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter. E4 nås enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull.

Service

All tänkbar service finns i närområdet, här ligger många bra och högklassiga restauranger såsom Farang, Esperanto, Den Gamle och havet, Råkultur och Adam/Albin för att nämna några.

Träningsmöjligheter finns på Friskis & Svettis på Kungstensgatan 39 eller på SATS vid Spårvagnshallarna, det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. För shopping i större butiker och varuhus kan man ta en kort promenad till Hötorget.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johanna Andersson
08-556 747 28
johanna.andersson@fabege.se


Kontakt

Johanna Andersson Johanna Andersson
08-556 747 28

johanna.andersson@fabege.se

Fler lokaler för kontakt


Fabege AB

Läs mer om Fabege AB och deras 36 lediga lokaler

www.fabege.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288755

Fabege AB

Utvalda lokaler från Fabege AB i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning