Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Östra Madenvägen 6

Kontor, 5700 m2, Stockholm, Hallonbergen

Går du i hustankar?

Kanske något med fem våningar, högt i tak, magnifikt ljusinsläpp och med potentialen att skapa något helt eget – bara en kvart från centrala Stockholm.

Just nu har vi ett hus i Sundbypark ledigt. Här finns oändliga möjligheter att skapa en plats för inspiration, möten och kreativitet.

Fastigheten ligger i ett expansivt område, där den nya stadsdelen Umami Park just nu färdigställs på andra sidan gatan. Någon minuts promenad bort ligger Hallonbergen Centrum med ett utbud av tunnelbana, restauranger, butiker och annan service. Tunnelbanan in till Stockholms Central tar 13 minuter.

Läget är också naturskönt med närhet till stora grönområden, löparspår och utegym.

Se visionsfilm samt 360-bilder på https://www.amffastigheter.se/sundbypark/

Ta chansen att skapa en unik plats för dig och dina medarbetare!

Går du i hustankar? Hör av dig!

Omgivning

Företagsområdet Sundbypark är belägen mitt i tillväxttriangeln Sundbyberg, Solna och Kista precis vid E18 och erbjuder ett mycket bra profileringsläge. Med närhet till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplats är läget optimalt för företag med internationell koppling.

Kommunikationer

Till Hallonbergen tar man sig enkelt med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Hallonbergen är strategiskt synligt från E18 med påfart precis utanför närområdet. En kort resa bort ligger Sundbybergs station och Kista centrum där resealternativen är bland de bästa i Stockholms län.

Service

Endast 200 meter från Sundbypark och fastigheten ligger Hallonbergen centrum med ett utbud av kommunikationer, restauranger, butiker, gym och annan service.

Kontakta annonsör
Kajsa van Dijck

kajsa.vandijck@amffastigheter.se


AMF FastigheterHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning