Östgötagatan 12

Kontor, 2570 m2, Stockholm, Södermalm

En av världens coolaste stadsdelar.

Hyr hela eller en del av ett kontorsplan nära Södermalms center. Idag har lokalen både öppen och rumsindelad planlösning med en mix av olika storlekar på konferens- och mötesrummen. Det stora pentryt och lunchrummet i centrum av lokalen passar utmärkt som social mötesplats.

I huset finns även en restaurang samt garage för bil och cykel. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.

Omgivning

På Söder har du alltid nära till grönområden för rekreation och återhämtning.

Kommunikationer

T-bana Medborgarplatsen ligger ca 100 m i från Pelarbacken. Järnvägsstation Södra station med anknytande buss nr 66 eller en promenad om ca 10 minuter till Pelarbacken. Nya Citybanan ger nu fördubblad turtäthet vilket gör att Älvsjö, Centralen och Odenplan nås på några minuter.

Service

Söder har ett rikt och varierat utbud av varor och tjänster och en restaurangtäthet som överträffar övriga innerstaden. Här hittar du även många konstgallerier, ateljéer och verkstäder.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Maria Krumlinde
076–871 50 77
maria.krumlinde@amffastigheter.se


AMF Fastigheter

Liknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning