Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Östgötagatan 12

Kontor, 2570 m2, Stockholm, Södermalm

Här erbjuds möjligheten till att hyra ett helt eller en del av kontorsplan nära Medborgarplatsens puls. Idag är lokalen utformad med både öppen och rumsindelad planlösning med en mix av olika storlekar på konferens- och mötesrum. Stort pentry och lunchrum finns i kärnan av lokalen och ytan passar utmärkt som social mötesplats för verksamheten. I huset finns en restaurang samt garage för bil och cykel. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.

Kommunikationer

T-bana Medborgarplatsen ligger ca 100 m i från Pelarbacken.
Järnvägsstation Södra station med anknytande buss nr 66 eller en promenad om ca 10 minuter till Pelarbacken. Nya Citybanan ger nu fördubblad turtäthet vilket gör att Älvsjö, Centralen och Odenplan nås på några minuter.

Service

Söder har ett rikt och varierat utbud av varor och tjänster och en restaurangtäthet som överträffar övriga innerstaden. Även många konstgallerier, ateljéer och verkstäder.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jeanette Nyroos
08-696 31 42
jeanette.nyroos@amffastigheter.se


AMF Fastigheter

Utvalda lokaler från AMF Fastigheter i Södermalm


Liknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning