Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Östermalmstorg 1

Kontor/Kontorshotell, 5 - 20 m2, Stockholm, Östermalm

Flexibla arbetsplatser på en av stadens mest eftertraktade adresser. Coworkingplatser i elegant företagsmiljö på Östermalmstorg från 389:- per månad!

Sättet att arbeta på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till business loungen på Östermalmstorg och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.

http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal


Omgivning

Regus Östermalmstorg ligger i hjärtat av Stockholm, ett av stadens mest eftertraktade affärsställen. Elegant företagsmiljö och överlägsen service i ett av de livligaste områdena i staden.

Kommunikationer

Centret ligger I anslutning till tunnelbana Östermalmstorg.

Service

Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Övrigt

Anamma det nya sättet att arbeta. Ett kontor i en professionell arbetsmiljö till en fast månadsavgift. Kontrakt med korta löptider och bra villkor.

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på www.regus.se för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.
Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263601

Regus

Utvalda lokaler från Regus i Östermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning